Отидете към основна версия

4 567 8

Дъщерята на Брук Шийлдс отиде на бала си в роклята на майка ѝ от 1998 г. (СНИМКИ)

  • брук шийлдс-
  • актриса-
  • дъщеря-
  • рокля-
  • 1998-
  • златен глобус

Актрисата е носила тоалета на церемонията по връчване на наградите "Златен глобус"

Снимка: shutterstock

Актрисата Брук Шийлдс реши да направи бала на своята голяма дъщеря, наистина специален, добавяйки към него сантиментална и трогателна нотка.

56-годишната актриса даде на наследницата си тоалета, с който тя самата се появи под светлините на ярките прожектори, осветяващи червения килим на церемонията на наградите "Златен глобус" през 1998 г., когато бе номинирана за играта си в комедийния сериал на телевизия NBS "Suddenly Susan".

Тогава тя позира пред множеството фотографски обективи, запечатващи появата на всяка популярна личност на отличията, връчвани от Асоциацията на холивудската чуждестранна преса, в елегантна алено червена рокля без рамене с дължина до земята, отличаваща се със странична цепка в предната част на полата, стигаща до коляното. По онова време визията на звездата от "Синята лагуна" се допълваше от широка наметка тип "шал" и обувки на висок ток, които обаче сега, 23 г. по-късно, 18-годишната Роуън не носеше.

Преди ден светлооката хубавица, добила световна слава с ролята на Емелин в лентата от 1980 г., качи в личния си Instagram профил галерия, съдържаща две снимки от важния ден на своята наследница. Първото изображение показва как гордата майка, облечена в разкроена бяла риза и широк панталон в същия цвят, е прегърнала нежно своята щерка през кръста, допирайки глава в нейната.

"Не си спомням майка ми да се е нуждаела от моето съгласие толкова, колкото аз се нуждаех от нейното - тя беше просто бог за мен", каза Брук. "Така че отглеждайки моите дъщери, трябва наистина да внимавам да не съм толкова нуждаещ се от тях, защото в даден момент могат да ми кажат "Мразя те", без наистина да го мислят, но това би ме наранило", споделя тя.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини