Last news in Fakti

8 Юни, 2021 12:27 4 526 8

Дъщерята на Брук Шийлдс отиде на бала си в роклята на майка ѝ от 1998 г. (СНИМКИ)

  • брук шийлдс-
  • актриса-
  • дъщеря-
  • рокля-
  • 1998-
  • златен глобус

Актрисата е носила тоалета на церемонията по връчване на наградите "Златен глобус"

Дъщерята на Брук Шийлдс отиде на бала си в роклята на майка ѝ от 1998 г. (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Актрисата Брук Шийлдс реши да направи бала на своята голяма дъщеря, наистина специален, добавяйки към него сантиментална и трогателна нотка.

56-годишната актриса даде на наследницата си тоалета, с който тя самата се появи под светлините на ярките прожектори, осветяващи червения килим на церемонията на наградите "Златен глобус" през 1998 г., когато бе номинирана за играта си в комедийния сериал на телевизия NBS "Suddenly Susan".

Дъщерята на Брук Шийлдс отиде на бала си в роклята на майка ѝ от 1998 г. (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

Тогава тя позира пред множеството фотографски обективи, запечатващи появата на всяка популярна личност на отличията, връчвани от Асоциацията на холивудската чуждестранна преса, в елегантна алено червена рокля без рамене с дължина до земята, отличаваща се със странична цепка в предната част на полата, стигаща до коляното. По онова време визията на звездата от "Синята лагуна" се допълваше от широка наметка тип "шал" и обувки на висок ток, които обаче сега, 23 г. по-късно, 18-годишната Роуън не носеше.

Дъщерята на Брук Шийлдс отиде на бала си в роклята на майка ѝ от 1998 г. (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

Преди ден светлооката хубавица, добила световна слава с ролята на Емелин в лентата от 1980 г., качи в личния си Instagram профил галерия, съдържаща две снимки от важния ден на своята наследница. Първото изображение показва как гордата майка, облечена в разкроена бяла риза и широк панталон в същия цвят, е прегърнала нежно своята щерка през кръста, допирайки глава в нейната.

"Мислех си, че вечерта на призовете, когато сложих тази рокля, е наистина специална, но нищо не може да се сравни с това да видя дъщеря си с нея на бала ѝ", написа тя към публикацията, събрала към момента почти 120 хил. харесвания и множество коментари, сред които се включиха нейни колеги от шоубизнеса.

"Честито на твоето красиво, забавно и умно момиче", написа супермоделът Хелена Кристенсен.

"Влюбена съм в тази история", присъедини се и Даниел Шнайдер - основател на бижутерската компания "Dannijo".

Шилдс, която все още се възстановява след счупване на бедрената кост, случило се през януари т.г., има две деца от съпруга си Крис Хенчи - Роуан на (18 г.) и Гриър (15 г.). Актрисата от "Хубавицата" се говори открито за отглеждането на двете момичета и неподозираните аспекти на майчинството, казвайки пред "Today" по-рано тази година, че е изненадата от факта колко важно за нея е тяхното одобрение във всичко.

"Не си спомням майка ми да се е нуждаела от моето съгласие толкова, колкото аз се нуждаех от нейното - тя беше просто бог за мен", каза Брук. "Така че отглеждайки моите дъщери, трябва наистина да внимавам да не съм толкова нуждаещ се от тях, защото в даден момент могат да ми кажат "Мразя те", без наистина да го мислят, но това би ме наранило", споделя тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е,и?

    10 1 Отговор
    И с гащите на баба си да е отдолу,това ли трябва да знаят хората от 21 век?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа Вълкът

    15 2 Отговор
    Въх мяза на ония с голямата глава от филма с Шер. Как се е появило това чудовище от тая жена.
  • 4 Избор

    21 0 Отговор
    Проява на лош вкус е да облечеш възпълничката си дъщеря в яркочервено и още по-лошо е, когато това е рокля, в която някога си изглеждала зашеметяващо и могат да бъдат сравнени снимките. По-майчинска постъпка щеше да бъде, ако беше накарала дъщеря си да бяга рано сутрин и да прави упражнения, както и да беше я завела на фризьор.
  • 5 Едва, ли някой я

    4 1 Отговор
    Помни.....!
  • 6 цербер

    7 1 Отговор
    Пухкава е дъщеря й,ама поне една причесчица да й бяха направили,да я гримират и червилце да й сложат,обици и едно хубаво колие. Все пак бал е това,веднъж в живота е.
  • 7 Редови Гражданин

    1 0 Отговор
    Тая па к'во се напъва. Една нашенка даде на щерка си 100 бона, 'щото се научила да брои до 12.
  • 8 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Пуста сиромашия ! Като няма пари за нова рокля и тази на баба си ще облече. Аз как ходих с татковите трандафори.....Някой да е разбрал? Даже във Фейсбук никой не знае до ден днешен.