Отидете към основна версия

5 653 13

Мъжете не играят игрички с такива жени

  • жени-
  • игри-
  • самочувствие

С жените, които правят тези неща, мъжете никога не играят игри

Снимкa: Shutterstock

Има мъже, които просто не могат да бъдат искрени във връзките си. Те предпочитат да играят игри, да изпитват и да манипулират. Това поведение обаче не им се получава при всички жени.

С жените, които правят тези неща, мъжете никога не играят игри:

Избягвате мъжете с ниска самооценка и проблеми със самочувствието

Обикновено мъжете с комплекси и ниска самооценка са склонни да играят игри във връзката. Това е техният начин да увеличат своята стойност и его. Ако вие избягвате този тип мъже, автоматично се предпазвате от токсичното им поведение.

Преди да се доверите на един мъж, обръщате внимание на личния му живот

Не се впускате сляпо във връзките си. Преди да започнете с големите очаквания, първо се опитвате да научите повече за личния живот на мъжа. Обръщате внимание на отношенията му с приятелите и близките, на типа връзки, които е имал, на отговорностите, които е изпълнявал.

Не приемате пасивно-агресивното поведение

Не правите компромиси с токсични, твърде критични, агресивни и манипулативни мъже. Приключвате връзката, когато разберете, че партньорът ви има токсично поведение. Не се заблуждавате, че той ще се промени и не си губите времето да чакате напразно това да се случи.

Вярвате на действията, не на думите

Не се заблуждавате по красивите обещания. Мъж може да ви впечатли само с действията си. Ако видите разминаване между думи и обещания, се дистанцирате.

Имате нужда да знаете, че той ще направи място в живота си за вас

Когато сте с един мъж, искате да присъствате в неговия живот. Ако той ви крие, не желае да ви запознае с близките си и ви държи далече от приятелите си, си правите изводите.

Обръщате внимание на това дали той се грижи за вас

Един мъж може да ви заблуди с много неща, но не и с истинската загриженост. Дори тя да бъде имитирана, винаги си личи, когато човек играе и когато е истински загрижен.

Не бързате да се разкривате

Преди да се разкриете изцяло пред един мъж, преценявате добре дали можете да му имате доверие. Не се оставяте на еуфорията и силните емоции. Нуждаете се от сигурност, а не просто от адреналин. С жените, които правят тези неща, мъжете никога не играят игри.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.

Свързани новини