Отидете към основна версия

7 565 52

4 красиви млади варненки в битка за депутатски места на 11 юли (СНИМКИ)

  • варненки-
  • красиви-
  • вот-
  • избори

Те не само с красотата си, но и с интелект показват, че имат място в сградата до жълтите павета

Битките за народни представители не са това, което бяха. Ако преди очаквахме едни чичковци и лелички, да влязат в надпреварата за депутати, сега вече виждаме млади мъже и стилни жени, борещи се за вота ни на 11 юли.

Budnavarna.com показва 4 красиви млади варненки, които не само с красотата си, но и с интелект ни показват, че и те имат място в сградата до жълтите павета.

Гергана Славова е кандидат за народен представител от ПП „Републиканци за България“ на 31 години семейна с едно дете. Завършила е Професионална Търговска Гимназия, говори английски и руски. 0т 2015 до 2019 е работила като управител на Салон за красота през годините преминава редица обучения и квалификации , като последното е мастър клас в нейната сфера в момента развива успешно собствено студио за красота.

Габриела Цветкова е кандидат за народен представител от коалиция „БСП за България” на 34 години. Образование Международни икономически отношения . Частна практика Невротерапевт с дългогодишен опит в борбата със стреса и подпомагане на личностното израстване.

Златина Любенова е е кандидат за народен представител от коалиция „Български патриоти“ на 24 години. Завършила е IV ЕГ “Фредерик Жолио-Кюри” в гр. Варна. Говори английски, испански и руски език. Продължава обучението си във ВСУ “Черноризец храбър” със специалност Право. Работила е в сферата на туризма, маркетинга и недвижимите имоти. Сега развива собствен бизнес.

Славена Точев е кандидат за народен представител от коалиция „ГЕРБ-СДС“ на 30 години. Владее четири езика, работила е като еколог в частния сектор, а в момента е студент по “Управление на туризма” в Стопанската академия в Свищов.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 28 гласа.

Свързани новини