Отидете към основна версия

10 942 15

Райна загърби траура

  • райна-
  • почивка

Изпълнителката от Сандански отлетя до красиво испанско градче

Някои от последователите ѝ в социалната мрежа я порицаха, че до вчера е плакала за майка си, а сега си гледа кефа по чужбина.

В средата на месец юли Райна погреба майка си Боянка, която си отиде на 65-годишна възраст. Месец по-късно фолк певицата загърби траура и хукна по почивки още преди да са минали 40 дни. Изпълнителката от Сандански отлетя до красивото испанско градче Малага, от където не спира да качва красиви снимки, да сменя тоалет след тоалет и да се любува на забележителностите. Тя посети и Марбеля - магнит за знаменитости и богаташи, пише flagman.bg.

Някои от последователите ѝ в социалната мрежа я порицаха, че до вчера е плакала за родителката си, а сега си гледа кефа по чужбина. Почивката на Райна едва ли е планирана от по-рано, заради пандемията. Така, че действията ѝ са напълно обмислени.

Припомняме ви, че майката на Райна почина в следствие на рак. Тя бе погребана в гробищния парк в Сандански. По последния ѝ земен път я изпрати Райна, която плачеше неутешимо. В траурната процесия бяха и братът на певицата Огнян, както и баща ѝ Кирил. Боянка Терзийска е една от първите търговки в Сандански, имала магазин на центъра на града. Тя и съпругът ѝ Кирил продавали мъжки и дамски дрехи, но след като Райна тръгнала да покорява попфолк сцената, те оставили бизнеса и заминали за столицата, за да са по-близо до дъщеря си.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.

Свързани новини