Отидете към основна версия

31 902 143

Ужасните неща, които някои жени си мислят по време на орален секс

  • орален секс-
  • мислят

Все пак има и жени, на които им харесва да доставят това удоволствие на партньора си

Снимкa: Shutterstock

Всяка жена има свое виждане по този въпрос. На някои дами им харесва да виждат екстаза на половинката си, други го намират за гнусно, унизително и обидно, а трети - за лесен начин да се измъкнат от сексуалните приключения след дълъг и натоварен работен ден, пише trafficnews.bg. Но факт е че почти всяка го е правила и докато мъжа си лежи и се наслаждава на случващото се, то жените не спират да мислят. И когато мозъкът им се развихри се раждат някои много забавни мисли.

„Сигурно е ужасно, че го правя, само за да се измъкна от секса” – Често срещана мисъл, особено при много преуморени хора.

„Пенисът му изглежда странно” или още по фрапиращото „Боже, толкова е грозен” – Ами… тук няма много какво да кажем, освен… Анатомия!

„Направо ще те накарам да се пръснеш!” – ако това е подкрепено от звуците му или израз на удоволствие – перфектно!

„Не ми пипай косата!” – В този случай може да има няколко причини: не обича да я докосват по косата, има нова прическа или точно в тази ситуация и създава неприятно и унизително усещане.

„Май е добре да пуснем малко музика, защото тези звуци ме убиват!” – Някои жени имат нужда от вдъхновение или просто да се абстрахират от начина, по които звучи случващото се.

„Да, знам , че обичаш да си играя с нещата ти там долу” – Ами да, мъжете обичат „игрите там долу”. Както и повечето жени.

„Кажи ми, че тоя е най-добрата свирка, която си получавал” – Както мъжете, така и жените имат нужда да знаят, че се справят добре и че успяват да задоволят половинката си.

„Имай късмет да ми свършиш в устата!” – На много жени тази част е изключително неприятна.

„Няма ли да свършваш вече, че ме заболя устата” - Болката в челюстта е много често срещана.

„Слава Богу! Свърши!” – И следва мечтаната почивка.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 81 гласа.

Свързани новини