Отидете към основна версия

10 414 12

Пугачова въртяла страстна афера с...

  • алла пугачова-
  • афера-
  • любовник-
  • любов

По онова време Алла Пугачова била омъжена, но това не спряло авантюрата ѝ

Снимки: Shutterstock

Кралицата на руската естрада Алла Пугачова и бардът Александър Розенбаум – известен и в чужбина изпълнител на бандитски, белогвардейски песни, романси и др., са имали страстна любовна история на младини, твърди в тв ефир журналистът Денис Сорокин, цитиран от Монитор. Примадоната специално пътувала за срещи с възлюбления си в Ленинград, макар в онзи период да била официално омъжена.

Според журналиста аферата между двамата артисти се развихрила в края на 80-те години на миналия век, още в съветската епоха.

„Говори се, че те с Алла Борисова са имали страстен роман. Аз вярвам в това, защото тя винаги е обичала мъжете, обичала е красивите и представителни мъже. А Розенбаум, който стана много популярен в онези години, беше също така и истински красавец“, твърди той.

Известно е, че по онова време певицата е била омъжена за концертния директор и продуцент Евгений Болдин. Тогава и Александър Розенбаум е бил женен за своята състудентка от Медицинския институт (певецът има лекарска диплома) Елена Савшинская.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.

Свързани новини