Отидете към основна версия

11 668 14

Вижте сестрите на Синди Кроуфорд, които работят като обикновени учителки (СНИМКИ)

  • синди кроуфорд-
  • синди крауфорд-
  • кая гербер-
  • семейство-
  • сестри-
  • учителки

Семейството на супермодела не е обвързано по никакъв начин нито с развлекателната индустрия, нито с модната, а са напълно обикновени хора

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ослепителната Синди Кроурфорд, подобно на много други супермодели от 90-те, е родена в най-обикновено семейство.

Бащата на голямата звезда на модния подиум е работил като електротехник, а майка ѝ е била продавачка. Интересното е, че Синди изобщо не е била насочена към модния подиум в тийнейджърските си години, а към... химията. Щастливо съвпадение води до блестящата ѝ кариера: по време на лятната ѝ студентска бригада за прибиране на царевица, Синди е забелязана от фотограф във вестник, който снима красивото момиче, пише Дарик.

Тази снимка дава началото на кариерата на Кроуфорд, която по-късно става модна икона и едно от най-известните лица в сферата на модата за всички времена.

Сега на 55 години, Синди е постигнала всичко, за което човек може само да мечтае. Главозамайваща кариера на модния подиум, милиони в банковата сметка, щастливо семейство с Ранди Гербер и две деца - Кая и Пресли, които също вървят по стъпките на известната майка.

Но не всеки знае, че семейството на Кроуфорд са не само нейният съпруг и децата ѝ, но и двете ѝ сестри: Даниел, която сега е на 52 години, и 57-годишната Кристин. Синди е имала и по-малък брат, който е починал много малък от левкемия.

Сестрите на Синди нямат нищо общо с шоубизнеса. Даниел живее в Колорадо и работи в начално училище. Тя и съпругът ѝ имат три деца. Кристин е учител по математика и компютърни науки. В момента тя работи и като преподавател в Денвърския колеж. Омъжена е и има двама сина.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини