Отидете към основна версия

8 604 26

Сашо Кадиев поставен пред дилема - мама или гаджето

  • сашо кадиев-
  • катето евро-
  • майка-
  • гадже

Естествено не става дума за физическа разправа, а по-скоро на съревнование по мода и вкус

Всички, които гледат телевизия, знаят, че връзката между Сашо Кадиев и майка му, Катето Евро , е много силна, пише dnes.bg. Доскоро той живееше при нея в семейната къща, но макар вече да е "самостоятелен", Катето явно все още се меси в живота му или поне в избора на дрехи. Наскоро водещият на сутрешния блок по бТВ показа интересна "схватка" между свекърва и потенциална снаха в любопитен инстаграм пост. Естествено не става дума за физическа разправа, а по-скоро на съревнование по мода и вкус. Кадиев пусна снимки с дрехи, избрани от майка му и такива, избрани от гаджето, Ивелина Чоева , която определено има отношение към модата, и остави последователите му да решат коя е "по-" от другата.

"Как ме облича майка ми vs. как ме облича гаджето. Или иначе казано – абитуриент vs. топ модел 2021", написа Сашо под снимка, с която рекламира известен сайт за онлайн пазаруване.

Скандалният пост може и да привлича вниманието, но със сигурност не представи актьора и водещ на bTV в най-ласкавата светлина.

"Сашкоооу, още ли не можеш да се обличаш сам?", пита възмутен фен на Кадиев.

Има и такива, които оценяват чувството за стил на Ивелина Чоева - настоящата приятелка на Сашо, и я хвалят, че го е променила към по-добро.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.

Свързани новини