Отидете към основна версия

9 422 23

Коя е жената, която Алек Болдуин уби на снимачната площадка? (СНИМКИ)

  • алек болдуин-
  • убийство-
  • пистолет-
  • инцидент-
  • фатално-
  • халина хътчинс

Халина Хътчинс е професионалист, тепърва издигащ се в кариерата си в Холивуд

42-годишната операторка Халина Хътчинс, която загина при нещастен случай на снимачната площадка на филма "Rust", е една от основните теми в новинарските емисии по цял свят. Тя издъхна, след като бе простреляна с реквизитен пистолет от холивудската звезда Алек Болдуин, а смъртта ѝ бе констатирана в болницата на Университета на Ню Мексико, където е била откарана с хеликоптер веднага след фаталния инцидент.

През 2019 г. Хътчинс, която е завършила Американския филмов институт, получава наградата "Изгряваща звезда" на Гилдията на американските кинематографисти, предава life.dir.bg. С работата си по независимите ленти "Archenemy," "Blindfire" и "The Mad Hatter", както и няколко късометражни продукции, тя бе започнала да гради име в индустрията. Според американските медии последният проект, по който работи, разказващ историята на 13-годишно момче, живеещо в Канзас през 1880 г., което бяга заедно със своя дядо (в ролята - Болдуин), след като е осъдено на смърт заради случайното убийство на местен рейнджър, е щял да издигне кариерата ѝ на ново, още по-високо ниво.

Тъй като новината за смъртта на Хътчинс отекна с огромна сила в индустрията, мнозина, включително Мортимър, се чудят как е възможно да се случи такъв трагичен инцидент.

"Всеки трябва да се чувства в абсолютна безопасност на снимачната площадка, дори да изглежда така, че прави нещо опасно", каза Мортимър. "Не може хората да се тревожат, че ще загинат по време на работа. Имахме много престрелки в нашия филм, а за повечето оръжия дори не използвахме патрони, те просто издаваха пукащ звук и постоянно бяха проверявани от екипа. Как може да се случи нещо подобно?", недоумява той.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.

Свързани новини