Отидете към основна версия

5 120 30

Алекс Сърчаджиева споделя пред все повече хора за любовта си към Иван Ласкин

  • алекс сърчаджиева-
  • на живо-
  • иван ласкин

Съвсем скоро тя тръгва на международно турне, за да разкаже и на целия свят за всичко изживяно с любимия й мъж

Алекс Сърчаджиева показа, че вече е емоционално и психически готова да сподели всичко, свързано с любовта ѝ към Иван Ласкин. Направи го чрез моноспектакъла си "На живо", който продължава да предизвиква фурор и разтърсващи реакции из цяла България.

Наскоро обаче актрисата обяви нещо още по-голямо, което се случва благодарение на моноспектакъла - съвсем скоро тя тръгва на международно турне, за да разкаже и на целия свят за всичко изживяно с любимия ѝ мъж.

Сърчаджиева се похвали в социалните мрежи, където качи афиш с предстоящите дати. На 19 март следващата година актрисата ще гостува в Лондон. "За всички нетърпеливи - ето откъде ще започне нашата европейска обиколка. Очаквайте още дати съвсем скоро", написа Алекс. А няколко часа след това стана ясна и втората дата - 9 април в Милано.

Биографичната пиеса "На живо", която е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо, разказва за най-трудните и най-хубавите моменти в живота на актрисата, разкрива и несподелени досега моменти, които изненадаха дори и близките на Александра. В постановката тя говори и за майка си - Пепа Николова, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.

Свързани новини