Отидете към основна версия

8 867 80

Ниските или високите мъже имат по-добър сексуален живот?

  • ниски мъже-
  • високи мъже-
  • ръст-
  • секс

58% от респондентите в проучване, които били по-снажни от партньорката си, се хвалели с чудесен полов живот

Снимкa: Shutterstock

Процентът на задоволство при сексуални партньори с еднакъв ръст се оказал по-малък - 54% и още по-малък - 50,3% при двойките, в които мъжът е по-нисък. Проучване установило, че високите мъже имат по-богат и по-пълноценен сексуален живот в сравнение с останалите, пише Metro, цитиран от trafficnews.bg. Изданието цитира анкета, проведена от компания за хранителни добавки сред 1000 души. 58% от респондентите, които били по-снажни от партньорката си, се хвалели с чудесен полов живот.

Учените обясняват получените данни с факта, че по-снажните мъже с по-ниски партньорки имат по-голяма увереност във физиката си. 64% от респондентите, попадащи в тази група, се считали за по-атрактивни физически и за по-желани като сексуален избор. Неслучайно 60% от анкетираните мъже изразили желание да са с поне няколко сантиметра по-високи, за да бъдат по-желани.

Това се отнасяло с еднаква сила и за дамите. 36% от тях биха искали техният любим да е с няколко сантиметра по-снажен. Една четвърт от мъжете респонденти биха увеличили ръста си по хирургически способ, ако това е възможно, установила анкетата.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 23 гласа.

Свързани новини