Отидете към основна версия

11 472 19

Мариан Вълев за снимките на "Южен вятър": Почти всеки ден пиехме по две ракии със Захари

  • мариан вълев-
  • захари бахаров-
  • южен вятър-
  • сърбия-
  • ракия

Бахаров и Вълев пиели домашна ракия по време на паузите на сцените, за да се стоплят

Актьорите Мариан Вълев и Захари Бахаров участват в снимките на хитовия филм "Южен вятър". Оказа се, че родните кино звезди са снимали в изключително тежки условия, от които имат поражения.

Бахаров и Вълев пиели домашна ракия по време на паузите на сцените, за да се стоплят поне малко, пише Шоу Блиц. Актьорите снимали при изключително ниски температури, а Вълев дори има сериозен проблем вследствие на това.

Вълев е в ролята на злодея Чавдари, а Бахаров играе Кирил. "Почти всеки ден пиехме по две ракии със Захари преди вечеря", разказва Куката от "Под прикритие".

Той се ожали, че след едни от снимките гърбът му замръзнал. "За една от сцените бягах от 20 до 30 пъти и се изпотих много. Тъй като снимахме през нощта, в гората, студеният въздух ме прониза и ми замръзна гърбът. За щастие бързо ми мина", споделя актьорът.

Той разкри любопитна подробност, че коренът му е сръбски и много се гордее с този факт. "Дядо ми е роден в Ниш и е живял там дълги години. По-късно емигрира в България, където създава семейство и се установява. Значи кръвта ми е отчасти сръбска. От момента, в който дойдох в Сърбия, се почувствах като у дома си. Разбирам сръбския език много, но не го говоря добре", споделя Вълев.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.

Свързани новини