Отидете към основна версия

9 459 13

Бившата на Кадиев си хвана ново гадже

  • александър кадиев-
  • бивша жена-
  • ново гадже-
  • таня тончева

За новия мъж в живота ѝ знаят само най-близките ѝ

Бившата жена на актьора и тв водещ на "Преди обед" Александър Кадиев Таня Тончева не остана по-назад от него Тя не страда дълго от радялата им и връзката на актьора с модела Ивелина Чоева и си хвана приятел. Сексапилната танцьорка се радва на любовта на новия си мъж от година, но старателно го крие от медиите.

Тя не публикува никакви снимки с него в социалните мрежи от суеверие, а за гаджето знаят само най-близките ѝ. Момчето не е публична личност и изобщо не иска да става известно покрай любимата си. Тя обаче отдавна го е запознала с бившата си свекърва Катето Евро, която ѝ е като майка след смъртта на нейната родна.

Танцьорката загуби майка си през 2019г., а в края на 2020 от ковид си отиде и брат ѝ. За капак любимият ѝ мъж Сашо Кадиев я заряза и се влюби в Ивелина, с която не спира да демонстрира отношенията си и да я нарича "любовта на живота ми“. В този труден момент най-голямата опора за красавицата била свекърва ѝ. Тя именно я подкрепила и ѝ дала кураж да започне новата си връзка.

Таня сега се носи на крилете на любовта с приятеля си, който се разбира прекрасно и с дъщеричката ѝ Катерина. Танцьорката е благодарна на любимия си, че e oпopa и ѝ помага да се съвземе след двете тежки загуби на близките си.

Таня обаче е в прекрасни отношения и с бащата на дъщеря си Сашо Кадиев, на когото отдавна е простила изневярата в името на детето, пише таблоидът "Галерия“.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини