Отидете към основна версия

12 037 18

Дженифър Анистън на 52 - с рошава коса и без грим (СНИМКИ)

  • дженифър анистън-
  • без грим-
  • рошава

Кадрите ѝ събраха над 2 милиона харесвания и много положителни коментари

Една от най-големите звезди на американското кино, актрисата от "Приятели" Дженифър Анистън, доби още по-голяма популярност, откакто си направи профил в Инстаграм (което се случи съвсем наскоро). Свикнали сме да виждаме бившата съпруга на Брад Пит винаги безупречно изглеждаща на червения килим. Преди часове обаче 52-годишната звезда сподели две снимки в Instagram профила си, на които е напълно естествена.

Джен е без грим, с рошава коса и увита в кърпа.

Напълно разбираемо, кадрите ѝ събраха над 2 милиона харесвания и много положителни коментари.

Звездата от "Приятели" може да е вече на 52, но изглежда прекрасно за годините си. Сутрешният ѝ ритуал е много семпъл - измива лицето си с гел и вода, след което нанася дневен крем със слънцезащитен фактор. Истинският трик обаче се крие не в това, което слага на лицето си, а в това, което пие за закуска. Дженифър добавя колагенова добавка в сутрешното си смути. "Ноктите ми са по-силни, чувствам се по-здрава. Един прекрасен блясък. Действа отвътре навън", сподели преди време тя.

Тя също така твърди, че практикуването на йога и трансцедентална медитация ѝ помага изключително много да се поддържа физически и психически.

В предишно интервю с Боби Браун Дженифър коментира натиска, който се оказва в Холивуд върху жените.

"Това, на което съм станала свидетел е, че жените се опитват да останат вечно млади и се подлагат на всичко в името на красотата. Благодарна съм, че се уча от техните грешки, защото не си инжектирам гадости в лицето си. Гледам ги и сърцето ми се къса: "Господи, ако знаехте колко по-възрастни изглеждате!". Те се опитват да спрат часовника и всичко, което виждам, е един несигурен човек, който просто не иска да бъде на възрастта, която е."

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.

Свързани новини