Отидете към основна версия

7 578 5

Унизително поражение на Меган заради Кейт

  • меган маркъл-
  • кейт мидълтън-
  • кралско семейство

Американците одобряват повече съпругата на Уилям, отколкото американката Меган

Снимка: БГНЕС/ EPA

Херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън, за пореден път нанесе тежък удар на съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, макар и не директно.

За никого не е тайна, че съперничеството между двете дами върви от доста време насам, а те се състезават колко волно, колко не, пише jenata.blitz.bg.

Напоследък точка в съперничеството им отбеляза Кейт и то на територията на Меган. Херцогинята на Кеймбридж е призната за най-влиятелната кралска личност. Според проучване, проведено сред жителите на САЩ, Кейт е повече от два пъти по-популярна от Маркъл сред американското общество.

Оказва се, че съпругата на принц Уилям е спечелила 68% от гласовете, докато тази на принц Хари едва 31%. Специалистът по кралското семейство Кристофър Андерсен обяснява спада на обществения интерес към Маркъл с миналогодишното скандално интервю за Опра Уинфри, в което тя намекна за расистките изказвания на някои членове на семейството на съпруга си.

„Кейт се превърна в още по-голяма суперзвезда, въпреки че все още не е посетила САЩ. Тя въплъщава всичко, което американците очакват от една принцеса, която след време ще бъде кралица – красота, изящество и социални умения“, казва Андерсен.

Той припомня, че в момента Мидълтън и съпругът ѝ планират официално посещение в САЩ. През юни 2020 г. Кейт Мидълтън отново победи Маркъл. Херцогинята бе призната за най-стилната жена от кралското семейство.

През периода на самоизолация, въведен заради пандемията от коронавирус, дрехите на Кейт се продаваха три пъти по-често в сравнение с тези на Меган.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.

Свързани новини