Last news in Fakti

5 Февруари, 2022 12:53 7 553 5

Унизително поражение на Меган заради Кейт

  • меган маркъл-
  • кейт мидълтън-
  • кралско семейство

Американците одобряват повече съпругата на Уилям, отколкото американката Меган

Унизително поражение на Меган заради Кейт - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън, за пореден път нанесе тежък удар на съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, макар и не директно.

За никого не е тайна, че съперничеството между двете дами върви от доста време насам, а те се състезават колко волно, колко не, пише jenata.blitz.bg.

Напоследък точка в съперничеството им отбеляза Кейт и то на територията на Меган. Херцогинята на Кеймбридж е призната за най-влиятелната кралска личност. Според проучване, проведено сред жителите на САЩ, Кейт е повече от два пъти по-популярна от Маркъл сред американското общество.

Оказва се, че съпругата на принц Уилям е спечелила 68% от гласовете, докато тази на принц Хари едва 31%. Специалистът по кралското семейство Кристофър Андерсен обяснява спада на обществения интерес към Маркъл с миналогодишното скандално интервю за Опра Уинфри, в което тя намекна за расистките изказвания на някои членове на семейството на съпруга си.

„Кейт се превърна в още по-голяма суперзвезда, въпреки че все още не е посетила САЩ. Тя въплъщава всичко, което американците очакват от една принцеса, която след време ще бъде кралица – красота, изящество и социални умения“, казва Андерсен.

Той припомня, че в момента Мидълтън и съпругът ѝ планират официално посещение в САЩ. През юни 2020 г. Кейт Мидълтън отново победи Маркъл. Херцогинята бе призната за най-стилната жена от кралското семейство.

През периода на самоизолация, въведен заради пандемията от коронавирус, дрехите на Кейт се продаваха три пъти по-често в сравнение с тези на Меган.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Роки

    8 5 Отговор
    Тези двечките ще ги поканя да участват в моя пълнометражен филм.
  • 3 Студопор

    12 4 Отговор
    И какво го интересува българина какво мислят американците за личности от кралското семейство на Англия...?
    Някой няма ли да каже и прогнозата за времето в Пакистан, та да сме изцяло заляти с ненужни новини?
  • 4 big

    9 1 Отговор
    Старо, много старо инфо!
  • 5 Флъф

    11 5 Отговор
    Две скумрии - напълно безболезни за обществото