Отидете към основна версия

15 600 110

Ако той прави тези неща в леглото, твой е завинаги

  • секс-
  • в леглото-
  • любов

Психолозите определят няколко ясни знака, които могат да ви потвърдят неговата искрена любов

Снимкa: Shutterstock

Битува мнението, че жените сме тези, които са по-чувствени в леглото. Но изглежда е точно обратното. Защото жените имат много начини за изразяване на любовта си и охотно ги използват в ежедневието. Докато мъжете не са така. Чувствата им са „затворена зона“ и рядко си позволяват да ги демонстрират. Единственото място, където се отпускат напълно, е леглото. Там, където сте си само двамата, когато сте си най-близки и най-искрени.

Така че, независимо какво говори един мъж и на какъв се прави, по време на интимност той няма как да прикрие лавината от емоции, бушуващи в сърцето му. Психолозите определят няколко ясни знака, които могат да ви потвърдят неговата искрена любов. Нека да видим кои са те.

Неговата любов е напълно искрена, ако там, където той се чувства „най-мъж“, ви оставя да водите

Ако ви възприема единствено като обект на физическа страст, това не би се случило. Подобна кавалерска постъпка е характерна само за влюбения мъж. Той иска вие да се чувствате възможно най-добре и да ви достави огромно удоволствие. Затова ви оставя да водите. Така му подсказвате какво искате, а той е на разположение да ви го осигури!

Ако той постоянно се стреми да добавя нови неща към интимния репертоар

Това означава, че се притеснява да не ви омръзне любовта с него и се стреми да направи вашата интимност уникална и „взривяваща“. Тоест, вие сте му важна и то много. Той иска да е вашият принц на бял кон. Иска да му се възхищавате, защото това го стимулира да бъде още „по-по-най“. Не е ли страхотно? Трябва да сте поласкани. Наистина сте обичани!

Ако винаги е джентълмен и не си позволява грубиянски изцепки

Няма нищо по-респектиращо за един мъж от интимен контакт с жена, в която е влюбен до ушите. Тя получава неговото специално внимание. Не може да е просто ей така, всичко трябва да е перфектно. Той е внимателен и нежен. Вглежда се дълго в очите ви, не може да се насити на физическия контакт. В такива моменти дори най-коравия мъжага се превръща в кротко агънце и ви позволява да докоснете дълбините на неговата душа. Там не се допуска всеки.

Ако шепне нежни думи

Е, това не може да бъде друго, освен любов! Мъжът, който не е обвързан на емоционално ниво със своята партньорка, няма да направи подобно нещо. Само истински влюбеният е способен да шепне нежни думи в толкова интимен момент. Защото сексът за него не е просто физическо упражнение, а акт на дълбока свързаност на две тела и души в едно.

Ако ви оставя да лежите в прегръдките му и след това

Мъж, който не ви обича, би станал веднага от леглото и би започнал да върши ежедневните си неща. Но влюбеният мъж е друга работа! Той ще ви приласкае в прегръдките си и ще попита как се чувствате. Ще ви сподели преживяванията си от интимния момент или пък ще замълчи, но очите му ще говорят по-красноречиво от всякакви думи. И точно в този момент, вашето съмнение за неговите чувства, ще изчезне. Защото място за такова просто няма. Той е луд по вас!

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 29 гласа.

Свързани новини