Отидете към основна версия

2 818 8

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на брака си

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • съд-
  • дело-
  • развод-
  • обвинение-
  • домашно насилие

Терапевтът на двойката заяви в съда, че те и двамата са проявявали агресивно поведение по време на връзката си

Снимки: БГНЕС/ EPA

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на връзката си, твърди терапевтът на двойката, цитиран от life.dir.bg.

Лорел Андерсън, клиничен психотерапевт, която е виждала двойката многократно, заяви, че г-н Деп ѝ е казал, че бившата му съпруга "е давала толкова, колкото е получавала" по време на караниците им.

Актьорът съди бившата си съпруга Хърд за клевета заради статия, написана през 2018 г. във в. "Washington Post", която според адвокатите му съдържа неверни твърдения, че той я е насилвал физически и сексуално, докато са били женени.

Давайки показания по време на съдебния процес в САЩ в четвъртък, г-жа Андерсън заяви, че г-н Деп се е мъчил да се справи с "начина си на говорене" към г-жа Хърд по време на техните сесии, а тя е била много напрегната.

Андерсън заяви, че г-жа Хърд е съобщила, че е проявявала насилие спрямо бившия си партньор, като е казала, че е било повод за "гордост" да започне спор или дори физическо нападение, ако се е чувствала "неуважавана".

"Чувстваше, че трябва да го удари в отговор, ако той я удари, така че винаги го правеше. Тя го обичаше, той я обичаше... не беше глупава, знаеше, че това, което правят, не е здравословно, така че искаше да се разведе с него, но не го направи."

Г-жа Джеймс, която е работила за актрисата от 2012 до 2015 г., добавя, че словесните нападки често са били "безсмислени". Преди това тя беше призована да даде показания по делото на Джони Деп в Лондон през 2020 г., в което той съди издателя на вестник "The Sun" заради статия, в която го нарича "бияч на съпруги". На актьора беше отказано разрешение да обжалва делото в Апелативния съд, след като съдията установи, че твърденията в статията са доказани "по същество верни".

Съдът изслуша и кратките показания на Джина Деутерс, съпруга на бившия личен асистент на актьора - Стивън Деутерс.

Деутерс заяви, че е виждала многобройни случаи, в които Деп е вземал незаконни наркотици и че г-жа Хърд и неин приятел са ѝ дали да опита "за първи път". Но Деутърс беше освободена след около 30 минути, след като призна, че е гледала клипове с други свидетелски показания по-рано през седмицата.

Заради това нейните собствени показания бяха заличени от протокола и на съдебните заседатели беше наредено да ги отхвърлят.

Производството по делото ще бъде възобновено на 18 април.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини