Last news in Fakti

16 Април, 2022 12:17 2 771 8

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на брака си

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • съд-
  • дело-
  • развод-
  • обвинение-
  • домашно насилие

Терапевтът на двойката заяви в съда, че те и двамата са проявявали агресивно поведение по време на връзката си

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на брака си - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на връзката си, твърди терапевтът на двойката, цитиран от life.dir.bg.

Лорел Андерсън, клиничен психотерапевт, която е виждала двойката многократно, заяви, че г-н Деп ѝ е казал, че бившата му съпруга "е давала толкова, колкото е получавала" по време на караниците им.

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на брака си

Актьорът съди бившата си съпруга Хърд за клевета заради статия, написана през 2018 г. във в. "Washington Post", която според адвокатите му съдържа неверни твърдения, че той я е насилвал физически и сексуално, докато са били женени.

Давайки показания по време на съдебния процес в САЩ в четвъртък, г-жа Андерсън заяви, че г-н Деп се е мъчил да се справи с "начина си на говорене" към г-жа Хърд по време на техните сесии, а тя е била много напрегната.

Андерсън заяви, че г-жа Хърд е съобщила, че е проявявала насилие спрямо бившия си партньор, като е казала, че е било повод за "гордост" да започне спор или дори физическо нападение, ако се е чувствала "неуважавана".

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на брака си

"Чувстваше, че трябва да го удари в отговор, ако той я удари, така че винаги го правеше. Тя го обичаше, той я обичаше... не беше глупава, знаеше, че това, което правят, не е здравословно, така че искаше да се разведе с него, но не го направи."

Г-жа Джеймс, която е работила за актрисата от 2012 до 2015 г., добавя, че словесните нападки често са били "безсмислени". Преди това тя беше призована да даде показания по делото на Джони Деп в Лондон през 2020 г., в което той съди издателя на вестник "The Sun" заради статия, в която го нарича "бияч на съпруги". На актьора беше отказано разрешение да обжалва делото в Апелативния съд, след като съдията установи, че твърденията в статията са доказани "по същество верни".

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на брака си

Съдът изслуша и кратките показания на Джина Деутерс, съпруга на бившия личен асистент на актьора - Стивън Деутерс.

Деутерс заяви, че е виждала многобройни случаи, в които Деп е вземал незаконни наркотици и че г-жа Хърд и неин приятел са ѝ дали да опита "за първи път". Но Деутърс беше освободена след около 30 минути, след като призна, че е гледала клипове с други свидетелски показания по-рано през седмицата.

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали "взаимно насилие" по време на брака си

Заради това нейните собствени показания бяха заличени от протокола и на съдебните заседатели беше наредено да ги отхвърлят.

Производството по делото ще бъде възобновено на 18 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Садо

    5 1 Отговор
    - мазо .
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    ОТ къде си сигурен защото са наркомана
  • 4 цербер

    1 1 Отговор
    Лорел Андерсън-клинична психотерапевтка, която е виждала двойката многократно
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 SCH JVLIVS II

    6 2 Отговор
    Емоционални мазохисти ,не разбирам защо американците задължително имат психолог а на практика не им се помага някой стават по луди
  • 7 Да, да

    6 1 Отговор
    Кой не иска Хърд да го насилва?
  • 8 Тая

    3 0 Отговор
    Глупачка развали имиджа и кариерата на един от най обичаните холивудски актьори,който го харесва и е запознат с живота му,знае че е имал много трудно детство.Самия той е доста ексцентричен,но няма нищо общо с това,което тя изкарва.Още когато изгря тоя с мимолетната слава,стана ясно,че е идна материална златотърсачка,търсеща мъже,на които да им пие кръвчицата и да им взима паричките и да трупа рейтинг на техен гръб и с Мъск се опита,ама удари на камък.Да но я осъди ДЕп ,голямата прехвалена актриса,за нищо не става,повърхностна и безлична муммия!