Отидете към основна версия

11 744 13

Емилия показа невиждана СНИМКА с Жорж Башур

  • емилия-
  • жорж башур-
  • семейство-
  • празник-
  • гергьовден

Певицата поздрави феновете си за Гергьовден със семеен кадър

Фолк звездата Емилия отправи специален поздрав за всички, които празнуват имен ден на 6 май. Датата е специална за нея, тъй като и нейният съпруг Жорж Башур също празнува вчера.

"Името за всеки човек е важно, то не определя обаче какъв си, определят го постъпките, принципите и възпитанието. Достойно носете името си, не изневерявайте на себе си и вървете с високо вдигната глава напред! Честит празник на всички именници!!!Здраве, сила и благоденствие", пише Емилия в социалните мрежи.

Семейството на певицата и бизнесмена се събра на празничен обяд, тъй като вечерта чалга звездата имаше работен ангажимент в Смолян. От две седмици тя поема участия, а интересът е толкова голям, че почти няма свободни дати за до края на годината.

Само преди три месеца Емилия и Жорж станаха родители на момиченце, което се оказа планирано и дългоочаквано, пише Шоу Блиц. Повече от година Емилия не приемаше участия, но пък зарадва феновете си с два непускани досега дуета с покойния Денис Теофиков и липсата ѝ бе оправдана.

"Пак ще се броиш" и "Единствено" са най-актуалните хитове за сезона, а двете парчета се пеят дори от колегите на чалга фурията. Всички тръпнат в очакване да видят какво им е подготвила за звездата за летния сезон, който наближава.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.

Свързани новини