Отидете към основна версия

6 493 10

Новото гадже на Ким Кардашиян е най-добрият ѝ любовник (ВИДЕО)

  • пийт дейвидсън-
  • ким кардашиян-
  • секс-
  • любов-
  • любовник

Риалити звездата призна, че никога не е правила по-добър секс през живота си

Снимка: БГНЕС/ EPA

Стана ясно как комикът Пийт Дейвидсън винаги успява да покори най-големите и най-известните красавици от хайлайфа. Актуалната му половинка Ким Кардашиян издаде, че той е надарен любовник.

В новия епизод на риалити шоуто The Kardashians, проследяващ ежедневието на прочутия клан, пищната изкусителка похвали креватните умения на Дейвидсън. Макар да не назовава конкретни имена, въпреки че доста добре се подразбира за кого говори, Ким заяви, че в момента прави „най-добрия секс в живота си“.

„Не се стремя към нищо и това е най-доброто чувство. Имам всичко“, допълни тя.

Това даде повод на феновете да се шегуват с Кание Уест и размера на достойнството му.

Припомняме, че Пийт и Ким са заедно от миналия октомври. Той е първият ѝ сериозен партньор след развода с Уест, сложил край на 7-годишен брак.

В списъка с известни екс изгори на Дейвидсън попадат Ариана Гранде, Кейт Бекинсейл, щерката на Синди Крофорд и много други.

Ким също разкриха, че тя е била тази, направила първата крачка към Пийт. След целувката им в SNL, тя се оплака, че единствено Пийт не е дошъл на афтърпартито след излъчването на комедийното шоу. Тя обаче се свързала с един от продуцентите и поискала от него номера на Пийт. Както се казва, останалото е история.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.

Свързани новини