Отидете към основна версия

6 528 27

Сузанита реши да ражда в друга държава

  • сузанита-
  • бременна-
  • ражда-
  • финландия

Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад е избрала Финландия

Скандалната млада певица Сузанита, която наскоро обяви, че ще става майка, вече е взела решение и къде ще ражда детето си. Изненадата е голяма, защото това няма да е родната ѝ България.

Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад, с когото от месеци не са в добри отношения и даже не си говорят, е избрала Финландия, където и понастоящем живее с половинката си - шампионът по хвърляне на копие Марк Славов. Според двойката там условията са по-добри, както и здравните заведения.

"Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща! Обичам ви!", с това послание и снимка с вече наедрялото си коремче 19-годишната певица по-рано обяви, че очаква първородната си рожба.

"Няма по-хубаво нещо от това да разбера, че ще ставам баба за втори път. Честито на всички ни. Благодаря за щастието", написа майка ѝ Шенай, която в момента работи в Германия.

Тя и баща Орхан, са разделени, не поддържат връзка, а след сватбата, която той вдигна месеци след раздялата им, Шенай категорично отказва да говори с него, било и по повод наследниците, пише "Галерия".

Поставете оценка:
Оценка 2 от 15 гласа.

Свързани новини