Отидете към основна версия

5 831 29

22-годишна родила в тоалетната, не знаела, че е бременна

  • родила-
  • тоалетна-
  • бременна-
  • луси джоунс-
  • великобритания

„Нямах представа, че съм бременна, докато не видях бебето в тоалетната“, казва шокираната майка

Луси Джоунс от Бристол, Великобритания, получила най-голямата изненада в живота си, когато родила дъщеря си Руби в тоалетната, тъй като дори не е знаела, че е бременна.

22-годишната жена отишла до тоалетната по „голяма нужда“, когато "чула трясък и погледнала надолу, видяла две крачета", разказва самата тя. Обучаващата се стюардеса признава, че е изпитала леки болки в гърба и стомаха една вечер преди това, но не ѝ е минало през ума, че може да е бременна, тъй като наскоро имала менструация.

Джоунс разказва пред Kennedy News за лудото си преживяване, като твърди, че приемала противозачатъчни всеки ден. Тя дори е преминала успешно изпит за стюардеси само седмици преди раждането и е правила два теста за бременност, като и двата били отрицателни. През деветте месеца младата жена пиела с приятели, ходела често на фитнес, излизала на партита и работела около 70 часа на седмица. „Ужасената“, но нищо неподозираща майка нямала почти никаква подутина на корема по време на бременността си.

„Нямах представа, че съм бременна, докато не видях бебето в тоалетната“, казва шокираната майка и добавя, че веднага е извикала линейка. Парамедиците били също толкова зашеметени: „Крещях истерично „Има бебе“! - и те очакваха, че съм получила спонтанен аборт, а не че съм родила 3-килограмово бебе в тоалетната.

Въпреки „магическото пристигане“ на дъщеря ѝ, Джоунс приема майчинството и описва бебето като „щастливо“.

Младата майка споделя, че много хора не вярват на нейната история, а други я критикуват, че не е разбрала, че е бременна.

"Сега, когато го преживях лично, знам, че това е нещо реално, наистина е възможно да се случи.“

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини