Отидете към основна версия

19 825 20

Вижте новото работно място на Биляна Гавазова

  • биляна гавазова-
  • работа

След като напусна телевизията и новинарския екип на bTV, Гавазова явно е решила да направи остър завой

Биляна Гавазова пак хвърли изненада в социалните мрежи. Бившата водеща на bTV май е решила да дава на час по лъжичка на последователите си, които са все така любопитни как ще продължи оттук нататък професионалното си бъдеще, пише show.blitz.bg.

След като напусна телевизията и новинарския екип на bTV, Гавазова явно е решила да направи остър завой, защото това, което показа, че прави, е нещо много далечно от доскорошната ѝ дейност.

"Моето работно място днес... Влизам с двете си ръце и цялото си сърце в класната стая на "1-ви А". От 15-ти септември, мястото на моето момче - Алек... Влизаме отбор юнаци, родителите, разбира се. Училището има нужда от нас, защото пари за ремонт няма! Взехме си четките, боите, чувалите, усмивките и нахлухме в един различен свят. Малко е тъжен..."

Виждате ли картата в ръцете ми? На една красива България е, малко накъсана, лежаща в ъгъла... Прибрахме я... Има още доста работа. Не в стаята, не в училището... а в главите ни. В системата! Не, не влизам в политиката. Само искам да вляза в една чиста и подредена класна стая на първокласник. Респект към българските учители днес...", това пише бившата водеща от bTV в социалните мрежи.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 71 гласа.

Свързани новини