Отидете към основна версия

2 816 15

Предлагат звезда от "Бриджъртън" да бъде новият Джеймс Бонд

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • хенри кавил-
  • реге-жан пейдж-
  • идрис елба

Хенри Кавил и Идрис Елба също са сред актьорите, които могат да изиграят следващия Бонд

Снимка: БГНЕС/ EPA

Режисьорите на плеяда филми на "Марвел" - Антъни и Джо Русо предложиха в следващия филм за Джеймс Бонд ролята на Агент 007 да бъде поверена на британския актьор Реге-Жан Пейдж, известен с образа на херцог Хейстингс от първи сезон на сериала „Бриджъртън“, съобщи Variety. Братята са работили с тъмнокожия актьор във филма си The Gray Man („Сивият човек“), който излезе на 22 юли на стрийминг платформата Netflix. Там Пейдж се превъплъщава в шеф на ЦРУ, пише в. Сега.

„Той е фантастичен. В малкия му пръст има повече харизма, отколкото повечето хора имат в цялото си тяло. Бихме го гледали, каквото и да прави – даже и да чете телефонния указател!“, изтъкват братята кинематографисти в интервю за британското Radio Times, коментирайки упоритите слухове, свързващи Пейдж с бъдещия нов екранен Джеймс Бонд.

На премиерата на „Сивият човек“ в Лос Анджелис, когато Пейдж беше попитан за Бонд, той или не чу въпроса, или се престори, че не го чува.

Междувременно стана ясно, че снимките за третия сезон на сериала „Вещерът“ по поредицата романи на полския писател Анджей Сапковски са отложени, защото изпълнителят на главната роля Хенри Кавил се е заразил с коронавирус, съобщи Collider. След пауза производственият процес трябваше да продължи на 25 юли, но снимките не стартираха. По-късно се разбра, че Кавил е дал положителен тест за Covid-19.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини