28 Юли, 2022 16:32 2 759 15

Предлагат звезда от "Бриджъртън" да бъде новият Джеймс Бонд

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • хенри кавил-
  • реге-жан пейдж-
  • идрис елба

Хенри Кавил и Идрис Елба също са сред актьорите, които могат да изиграят следващия Бонд

Предлагат звезда от "Бриджъртън" да бъде новият Джеймс Бонд - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Режисьорите на плеяда филми на "Марвел" - Антъни и Джо Русо предложиха в следващия филм за Джеймс Бонд ролята на Агент 007 да бъде поверена на британския актьор Реге-Жан Пейдж, известен с образа на херцог Хейстингс от първи сезон на сериала „Бриджъртън“, съобщи Variety. Братята са работили с тъмнокожия актьор във филма си The Gray Man („Сивият човек“), който излезе на 22 юли на стрийминг платформата Netflix. Там Пейдж се превъплъщава в шеф на ЦРУ, пише в. Сега.

„Той е фантастичен. В малкия му пръст има повече харизма, отколкото повечето хора имат в цялото си тяло. Бихме го гледали, каквото и да прави – даже и да чете телефонния указател!“, изтъкват братята кинематографисти в интервю за британското Radio Times, коментирайки упоритите слухове, свързващи Пейдж с бъдещия нов екранен Джеймс Бонд.

Публикация, споделена от Regé-Jean Page (@regejean)

Реге-Жан Пейдж не е единствената кандидатура, която се обсъжда във филмовите среди и в общественото пространство във връзка с ролята на прочутия шпионин. Пейдж дълго време беше фаворит на букмейкърите за наследник на Даниел Крейг като Агент 007, но през последните седмици той беше изместен от звездата от „Супермен“ и екранен Шерлок Холмс (в „Енола Холмс“) Хенри Кавил, чието име отдавна се спряга за ролята на агент 007. Маниерите и външния вид на Кавил не са единственото нещо, което предполага, че той би изиграл фантастичен Бонд. Актьорът вече има опит в шионските ленти с ролите си в "Мисията невъзможна" и "Мъжът от U.N.C.L.E.".

В края на юни Кавил се появи в реклама за билкови напитки, в която е облечен в костюм от „Савил Роу“ и поглежда към сребрист автомобил Aston Martin – две очевидни препратки към филмите за Бонд. С това Кавил стана номер едно за букмейкърите пред Пейдж. През януари продуцентите на филмите разглеждаха възможността друг чернокож актьор – Идрис Елба, да е следващият.

На премиерата на „Сивият човек“ в Лос Анджелис, когато Пейдж беше попитан за Бонд, той или не чу въпроса, или се престори, че не го чува.

Междувременно стана ясно, че снимките за третия сезон на сериала „Вещерът“ по поредицата романи на полския писател Анджей Сапковски са отложени, защото изпълнителят на главната роля Хенри Кавил се е заразил с коронавирус, съобщи Collider. След пауза производственият процес трябваше да продължи на 25 юли, но снимките не стартираха. По-късно се разбра, че Кавил е дал положителен тест за Covid-19.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1-20

    15 0 Отговор
    Сиреч 007 няма да е това което беше.
  • 2 Зевс

    21 0 Отговор
    Със сигурност следващия филм няма да го гледам, както и повечето нормални хора.
  • 3 миролюб бенатов

    18 0 Отговор
    Аз предлагам да е виетнамец
  • 4 Бонев

    5 6 Отговор
    Харизмата му е в черния цвят на кожата.
  • 5 Лост

    9 0 Отговор
    Направо да се обаждат на Б. Джонсън.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Луд

    16 0 Отговор
    Писна ми от тия вече! Съсипаха киното 😞
  • 8 Кучето на танкиста

    13 0 Отговор
    А защо не азиатец- някой сингапурски lady-boy, от тия дето изглеждат като яко маце, ама с топки. Хем ще се вписва в качеството на един супер агент, хем ще е борба със дискриминацията и сексуалните стереотипи.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Соваж бейби

    0 1 Отговор
    Джеймс Бонд не ми е интересен,няма да гледам но ще сложат максимално най който не трябва и е Идрис Елба.Ако съм комисия този попада в ко.....то до бюрото.Вторият е хубав бял не е много от най хубавите но..... става не като Адъм Драйвър той ми е в кошмарите ,първият има чар Реге-Жан Пейдж ама не за главна роля нещо второстепенно

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 БХК

    5 1 Отговор
    За да сме в тон с нашите европейски партньори предлагаме Мариус Куркински за новия JB!

    Коментиран от #14

  • 14 един от стадото

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "БХК":

    ..и Ватмана да го вози с мотрисата през Лъндън, и оня да събира съчките наоколо и да играе прикритие на спецоперацията. А сега сериозно. Бонд винаги се е борил срещу черни, азиатци и руснаци. Колко е сериозно и аз не знам. Девалвацията продължава
  • 15 един от стадото

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    второстепенна казваш. Хм. Може. Като агент 008 дето ще убие 007 и филма почва. А кралицата пред свършен факт. Девалвацията продължава