Отидете към основна версия

7 071 7

Фенове нарекоха Джей Ло "пенсионерка" заради този тоалет (СНИМКА)

  • джей ло-
  • фенове-
  • критики-
  • рокля-
  • пенсионерка

Те изобщо не са впечатлени от външния й вид и я подлагат на безпощадна критика под материала

Снимка: БГНЕС

Певицата обикновено впечатлява с избора си. Този път обаче тоалетът, който беше облякла, не се хареса на почитателите ѝ. Латино дивата бе засечена от папараци да се разхожда в центъра на Ню Йорк.

53-годишната чаровна изпълнителка бе облякла полупрозрачна дантелена рокля в цвят лавандула на Gucci с макси дължина. Високи сребристи обувки, чанта Valentino, снежнобяла яка и слънчеви очила допълват визията на любимката на милиони по света.

Според журналистите на Daily Mail, Джей Ло е изглеждала много шик. Не не същото мнение обаче са почитателите на изпълнителката, пише "Вихрогон".

Те изобщо не са впечатлени от външния ѝ вид и я подлагат на безпощадна критика под материала. Част от тях директно я наричат пенсионерка, определяйки роклята ѝ като старомодна.

"Изглежда като пенсионерка заради роклята", "Изглежда ужасно", "Обикновено Лопес изглежда яко, но сега е ужасна", "Най-ужасната рокля на света", "Състарила се е с 15 години заради тоалета", "Голям смях", "Кошмар", "Погледни се в огледалото", са само част от коментарите.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.

Свързани новини