Last news in Fakti

20 Август, 2022 09:56 7 053 7

Фенове нарекоха Джей Ло "пенсионерка" заради този тоалет (СНИМКА)

  • джей ло-
  • фенове-
  • критики-
  • рокля-
  • пенсионерка

Те изобщо не са впечатлени от външния й вид и я подлагат на безпощадна критика под материала

Фенове нарекоха Джей Ло "пенсионерка" заради този тоалет (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Певицата обикновено впечатлява с избора си. Този път обаче тоалетът, който беше облякла, не се хареса на почитателите ѝ. Латино дивата бе засечена от папараци да се разхожда в центъра на Ню Йорк.

53-годишната чаровна изпълнителка бе облякла полупрозрачна дантелена рокля в цвят лавандула на Gucci с макси дължина. Високи сребристи обувки, чанта Valentino, снежнобяла яка и слънчеви очила допълват визията на любимката на милиони по света.

View this post on Instagram

A post shared by Wedding Style and Fashion (@weddingspaparazzi)

Според журналистите на Daily Mail, Джей Ло е изглеждала много шик. Не не същото мнение обаче са почитателите на изпълнителката, пише "Вихрогон".

Те изобщо не са впечатлени от външния ѝ вид и я подлагат на безпощадна критика под материала. Част от тях директно я наричат пенсионерка, определяйки роклята ѝ като старомодна.

"Изглежда като пенсионерка заради роклята", "Изглежда ужасно", "Обикновено Лопес изглежда яко, но сега е ужасна", "Най-ужасната рокля на света", "Състарила се е с 15 години заради тоалета", "Голям смях", "Кошмар", "Погледни се в огледалото", са само част от коментарите.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    11 3 Отговор
    Явно според феновете и, които съм убедена, че имат "страхотен" вкус, тя винаги трябва да ходи по гащи. Като някои други, за да е "яка". Иначе не вярвам j lo или който и да е здравомислеш човек да го интересува какво мислят хора, които най-малкото изглеждат като коментиращите (разбирайте средностатистически американци и англетаа, всички сме ги виждали).
  • 2 глоги

    5 0 Отговор
    Не нА същото мнение обаче са почитателите на изпълнителката.- пише "Вихрогон"-кон върху вагон.
  • 3 джедай

    8 1 Отговор
    Дженифър Лопез избира как да се облича и какво да си слага или носи. А дали ще се пенсионира,времето ще покаже.
  • 4 завод

    6 0 Отговор
    Гаджето е само за любов!
  • 5 Къде да, бяха, всички пенсионерки

    3 0 Отговор
    Такива,,, онзи,, нямаше да и,, уикенди,,......!
  • 6 Ужас !

    4 0 Отговор
    Какво ли е , някой постоянно да те дебне какво си облякъл или необлякъл? Да си облича , каквото си иска жената , живота си е нейн и ако и харесва такава рокля да си я носи ! Важното е че изглежда прекрасно, независимо какво е облякла ! Красивото и в овча кожа да го облечеш , пак си е красиво !
  • 7 Даааа

    2 0 Отговор
    Обикновенно , такива злобни коментари , пишат хора , които са доказано грозни ! И като видят нещо толкова красиво , хапят и жулят ! А Джей Ло е уникална , и за възраста си и вообще като визия ! Могат да и завиждат всички , млади дами и да се молят да изглеждат , като нея на годините и !