Отидете към основна версия

17 532 25

Огромен провал за фолк любимките Преслава и Галена

  • преслава-
  • галена-
  • провал-
  • поп фолк-
  • певица

Двете най-големи имена на родната поп фолк сцена претърпяха големи провали в сценичните си изяви

Провал претърпяха шумно рекламираните концерти на Преслава, Меди и Галена на "Арена Созопол", пише hotnews.bg.

Изявата на Галена и Меди бе планирана първоначално за юли месец, но по-късно бе изместена за 18 август. Преслава и сръбската певица Теа Тайрович трябваше да зарадват феновете ден след това - на 19 август.

Очакванията бяха, че стадионът ще се препълни и организаторите дори имали нагласата да направят по още една дата за най-големите звезди на чалгата у нас. Участията им в нощните клубове са пълни, но не така стои въпросът с концертите. Галена и Меди все пак излезли на сцената и пяли пред има-няма 100 човека. Концертът на Преслава и Теа е отменен само часове преди да стартира и изпълнителките така и не са стигнали до сцената.

Тук някои повдигнаха въпроса за изкуствено увеличените хонорари на въпросните изпълнители. Родните певци извиват глас срещу 8 бона на вечер за час пеене, а сръбкинята прибира двойно повече. Големи звезди, пък, не могат да съберат публика на свой концерт. Нощните клубове също не могат да си позволят колосалните суми, които изискват тези звезди и се заричат, че ще променят програмите си и все повече се отказват от услугите на скъпите в бранша.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 32 гласа.

Свързани новини