Отидете към основна версия

13 761 36

Емили Тротинетката преди смяната на пола се обяснява в любов на Фики Стораро в старо ВИДЕО

  • емили-
  • емили тротинетката-
  • фики стораро-
  • трансджендър

Видеото е заснето преди 5 години и по нищо не личи, че личността от него планира да смени пола си

Сензационно видео изтече в мрежата, на което се вижда екстравагантната шофьорка на тротинетка Емили, нашумяла покрай връзката си с културиста Тихомир Рангелов, избрал за известно време да се представя като трансджендър жената Мелиса.

Емили през последните месеци влиза в новинарските емисии благодарение на безумието си да излезе на магистралата с тротинетка, а наскоро се преби на столичен булевард, като инцидента като по чудо мина без сериозни травми по нея, нямаше и други пострадали.

Блондинката не крие, че е родена като момче, но е претърпяла смяна на пола и е активист за трансджендър обществото. Някои дори са убедени, че Емили се е родила хермафродит, но в зряла възраст избрала да е жена.

В мрежата изплува любопитно видео, в което Емили се появява като момче и то до един от знаковите поп фолк изпълнители - Фики Стораро. "Обичам те много! Ти си най-добрият певец на света! Обичам те, Фики!", обяснява се в клипчето момчето Емил(и), докато прегръща сина на Тони Стораро, който му връща жеста с думите: "И аз те обичам! Ти си най-доброто момче!".

Видеото е снимано преди пет години, непосредствено преди новогодишните празници, тъй като Емили честити на Фики коледните празници.

@alexcho__ Емили преди 5 години 🫣 #fy ♬ original sound - 🅰️lex

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 17 гласа.

Свързани новини