Отидете към основна версия

20 958 51

Съпругата на бившия премиер Кирил Петков е "в рая"

  • линда петкова-
  • кирил петков-
  • колумбия-
  • канада

Преди броени дни тя качи свое селфи, на което изглежда свежа и отпочинала, и добави, че е на ваканция и събира сили за изборите в България

Снимкa: БГНЕС

Съпругата на Кирил Петков Линда продължава почивката си в родната Канада. Бившата премиерша, която е придружена от дъщерите си, качва снимки от ваканцията в социалните мрежи.

Последният ѝ пост е от Британска Колумбия и по-точно от град Уайт Рок. В краткия си пост, придружен с множество снимки, тя пише, че това е раят и е тагнала приятели. А на един от фотосите дори прави забавни муцуни заедно с дъщеря си.

Уайт Рок е посочен като мястото, в който е отседнала Линда с една от дъщерите си. Градът в Британска Колумбия, Канада, граничи със залива Семиахму на юг и е заобиколен от три страни от Съри. На югоизток през пешеходен мост се намира първата нация Семиахму, която е в границите на Съри.

Това не е първият пост на Линда Петкова от Канада. Преди броени дни тя качи свое селфи, на което изглежда свежа и отпочинала, и добави, че е на ваканция и събира сили за изборите в България, насрочени за 2 октомври. Междувременно, съпругът ѝ и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков обикаля България в срещи с избиратели.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 73 гласа.

Свързани новини