Необходими продукти:
1 червена и 1 жълта чушка 1/2 глава лук 2 скилидки чесън 1 карфиол олио сол кимион люспи от чили риган мащерка сушен магданоз 3 яйца соев сосНачин на приготвяне:
За да започнете, нарежете на ситно червена и жълта чушка, както и малко лук, започнете да ги запържвате в тиган и добавете малко нарязан чесън.
Стъпка 2 е приготвянето на ориза от карфиол
Нарежете един приличен по размер карфиол на малки парчета, сложете ги в кухненски робот и започнете да ги смилате.
След като зеленчуците са запържени ги избутайте настрани, добавете малко олио и счупете 3 яйца в него. Разбийте ги и ги смесете със зеленчуците, добавете подправките. Добавете смления карфиол, добавете соев сос и оставете карфиола да омекне. Не е необходимо да го готвите повече от 5 минути.
Всичко е готово, за да се насладите на вкусна купа ориз от карфиол.