Отидете към основна версия

4 923 33

Силвена Роу показа на какви корекции се подлага (ВИДЕО)

  • силвена роу-
  • кулинар-
  • готвач-
  • разкрасителни процедури-
  • естетична клиника

Шеф Роу показа как поддържа добрия и свеж вид на лицето си

Умелата кулинарка Силвена Роу се подложи на нова порция разкрасителни процедури, този път обаче за да коригират грешки от предишни интервенции, разказа самата тя на последователите и приятелите си в социалната мрежа. Причина за това се оказа посещение на кулинарката в специализирано заведение в Дубай, където вместо пухкави устни, докторите са допуснали гаф, повлиял на иначе безупречния ѝ външен вид, издава "Галерия".

"Там ми объркаха и устните... Ужас! След 40 години ставаш като баба Яга, а аз не искам да съм като нея. Слагам лек филър в устните и ботокс в челото“, поясни блондинката във видео от естетичната клиника, което сподели в социалните мрежи.



В клипа Силвена подчерта, че никога не се е страхувала да говори открито за подобренията, които прави. Всъщност намира себе си като пример за по-възрастните дами, които в един етап спират да полагат грижи за себе си и визията си.

"Аз съм здрава отвътре, защото се храня с много качествена храна, но някой трябва да се погрижи за отвън“, казва още тя.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.

Свързани новини