Необходими продукти:
печени чушки - 5 - 6 бр. лук - 2 глави телешка кайма - 500 г доматен сок - 250 мл яйца - 3 бр. доматено пюре - 1 с.л. червен пипер - 1 щипка черен пипер сол олиоНачин на приготвяне:
Нарязвате лука на кубчета, а печените чушки - на тънки ивици. В тиган с малко олио поставяте лука и запържвате, като към него добавяте и каймата. Пържите под капак на умерен огън.
Добавяте доматеното пюре и червения пипер. Запържвате за кратко при непрекъснато бъркане, за да не прегори червеният пипер.
Към сместа поставяте и печените чушки. Сипвате доматения сок, пържите, докато поизври, пише trafficnews.bg.
Накрая прибавяте и яйцата и запържвате до готовност. Накрая добавяте солта и черния пипер.