Отидете към основна версия

6 206 18

Бритни Спиърс провокира с нови порции голи СНИМКИ

  • бритни спиърс-
  • голи снимки-
  • провокация-
  • певица

Певицата максимално се възползва от свободата си

Снимка: Shutterstock

От момента, в който официално се отърва от сковаващото попечителство на своя баща, оказало се неин личен затвор, Бритни Спиърс не спира да се отдава на всичко онова, което ѝ е било забранено през последното десетилетие и половина. В момента неин основен приоритет са развлеченията, с които се опитва да навакса пропуснатите преживявания. Разбира се, в това нямаше да има нищо лошо, ако не прекрачваше границата на допустимото, само че очевидно тя няма подобно намерение, пише life.dir.bg.

Напоследък действията на принцесата на поп музиката, както я наричат, често граничат с безрасъдство, но тя сякаш изобщо не се вълнува как биха изглеждали те в очите на хората, нито пък как биха се разтълкували от пресата.

Макар дързостта си обаче, Бритни все пак е появила известно благоприличие, прикривайки най-интимните части на тялото си. Така например на някои изображения тя е покрила гърдите си с ръце, а върху слабините си впоследствие е поставила емотикон с формата на сърце, най-вероятно за да няма повод администраторите на социалната мрежа да премахнат публикациите ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 20 гласа.

Свързани новини