Отидете към основна версия

9 093 60

Тихомир заряза Емили Тротинетката, пусна СНИМКА с бившия си

  • тихомир рангелов-
  • емили тротинетката-
  • раздяла-
  • бивш-
  • стамбини

Не е ясно дали любовта между Тишо и Стамбини пак е загоряла

Какво се случва? Емили Тротинентката стана топ онлайн звезда и инфлуенсърка. На Емили е посветена песен, деца, шофьори и възрастни я снимат по молове, тротоари и разбити софийски булеварди.

Емили е на върха на славата си, но Тихомир, нейната половинка, публикува една много, много странна снимка в своя Instagram, пише каналът Vbox7.

На въпросното фото, направено по време на ТВ интервю преди години, Тишо е заедно с бившия си Стамбини. Някои от вас може да не си спомнят, но славата на Стамбини избухна преди доста време във Vbox7, когато правеше скандално съдържание. Към снимката Тихомир е написал "Обичам те". В коментарите последователи на Тишо се чудят какво се случва. "Заедно ли сте отново?", "Как може да зарежеш нашата звезда? Не те ли е срам?", "Ами Емили?", питат бесни фенове на Тихомир.

Той така и не отговаря на въпросите. Не е ясно дали любовта между Тишо и Стамбини пак е загоряла, но ние подозираме, че двамата са просто приятели. Наскоро Емили е работила със Стамбини по нов проект, който се нарича "Личности". Фенове на Емили и Тишо, бъдете спокойни, защото двамата са си все още заедно и влюбени.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 45 гласа.

Свързани новини