Отидете към основна версия

11 624 9

Чакалов от "Игри на волята" показа как е изглеждал преди мускулите (СНИМКИ)

  • ники чакалов-
  • чакалов-
  • игри на волята-
  • трансформация-
  • промяна-
  • сами хоссни

Преподавателят разкри на кого дължи впечатляващата си трансформация

Уникален кадър от преди две години развълнува социалните мрежи. Отпадналият от "Игри на волята: България" Николай Чакалов показа как е изглеждал преди да влезе във форма и да извая мускулите си, пише vesti.bg.

„Представям ви моята трансформация за по-малко от година. Снимката отляво е заснета на 1-ви януари 2020г. и съм 82кг, а отдясно - днес на 22-ри декември 2020г. и съм 75 кг.”, пише Чакалов под снимка в своя профил в Instagram.

„С публикуването на този пост не целя само да се похваля какво съм постигнал (това също, разбира се), а и да опитам да мотивирам повече хора да не оставят тялото си да залежава, а да се трудят за него ежедневно, защото тялото е храм на нашата душа”, категоричен е Чакалов.

„Едва когато го превърнете в начин на живот, тогава ще започнете да изпитвате удоволствие от работата по тялото си”, убеден е бившият вече участник на приключенското риалити „Игри на волята: България”.

„Ето че дойде краят на моето приключение. Най-щастлив съм от факта, че постигнах моята мечта и цел - да участвам. Съжалявам за това, че отпадам на ранен етап от играта (имах още много какво да покажа), но съм щастлив, че имах честта да се състезавам срещу най-подготвения участник в този сезон в моите очи, а именно моят брат. За да можем да печелим, първо трябва да се научим да губим достойно и да признаем и поздравим победителя! Освен, че имах уникално изживяване и всякакви емоции, аз спечелих и приятелства, които вероятно ще останат за цял живот”, категоричен е Чакалов.

„От днес вече започвам да мечтая за втори шанс и един ден да има завръщане на тази арена, а вярвам, че умея да постигам всичко, така че до скоро! Стискам палци на моя човек за победа, мачкай Фифо!”, пише в своя профил в Instagram Ники Чакалов, след като стана ясно, че е напуснал предаването.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.

Свързани новини