Отидете към основна версия

24 434 11

Ето кои 5 зодии не трябва да носят злато и сребро

  • сребро-
  • зодии-
  • астрология-
  • енергия-
  • лидерски качества

Този метал влияе негативно на знаците с лидерски качества

Снимка: Shutterstock

Който носи бижута, често има предпочитание от към металите и камъните, от които са направени. Но не трябва да забравяме, че те носят своята енергия, която ни влияе и то по различен начин според зодията ни.

Кои зодии не трябва да носят злато и сребро

Среброто е символ на чистотата и съкровен метал, интимен и таен. Той е металът на луната и на водните елементи, затова и неговите знаци не трябва да са с лидерски качества.

Как среброто влияе на човешкото тяло

То не вреди на знаците, но по-скоро не е добре някои от тях да ходят с него през цялото време.

Скорпион

Тази зодия е надарена с магически способности и знаят точно какво искат. За тях не е хубаво да носят сребро, защото може да доведе до дисбаланс. Среброто ги прави уязвими и скрива техните сили. За сметка на това сапфирът, гранатът или ахатът ще им дадат сила и увереност.

Овен

Овните са необичайно силни и се стремят да бъдат лидери, а сребърните бижута могат да донесат нещастие в живота им, дори да ги натъжат. Среброто може да ги направи способни на необмислени действия.

Лъв

Лъвовете винаги постигат целите си, умни и самоуверени и са способни и готови на всякакви подвизи. За тях разбира се са много по-подходящи златните, а не сребърните бижута. Среброто ги прави уязвими и понижава енергията им.

Козирог

Истината е, че козирозите обичат всякакви бижута, но среброто ги лишава от увереност и дори ги кара да се чувстват неудобно. А все пак това е зодия, която знае как да направи силно и правилно впечатление.

Везни

Среброто може да докара до главоболие Везните, а в живота им да дойдат поредица от провали. То не позволява на положителната енергия да премине към тях и може да ги накара да правят необмислени действия.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 43 гласа.

Свързани новини