Отидете към основна версия

36 396 47

Кое е любимото заведение на Румен Радев?

  • румен радев-
  • десислава радева-
  • луксозен ресторант-
  • романтика

Президентът и първата дама посещават луксозен ресторант в центъра на София

Румен и Десислава Радеви се отдават на романтика в закътан, но луксозен ресторант в центъра на столицата, пише вестник „Ретро“. Президентът и съпругата му били редовни клиенти на елитно заведение, където вечеряли необезпокоявано. Същият ресторант предпочитали и за семейните си празненства и поводи.

Очевидно държавният глава и първата дама държат на изисканото меню и макар преди време Деси Радева да бе казала публично, че любимото ястие на мъжа ѝ бил бобът, в менюто на елитното заведение такъв не се предлага.

В същото време във вила „Калина“ в резиденция „Бояна“, където семейство Радеви вече втори мандат живеят, разполагат с личен готвач, който да ги храни. Същият шеф е готвил и на предишните държавни глави, които живееха в резиденцията със семействата си, като имал впечатления с какво всеки един от тях обичал да се храни. Георги Първанов си падал по дивеча, Петър Стоянов обожавал филе вретено, а Желю Желев само българска традиционна кухня.

Малцина знаят, че първата дама Десислава е учила в готварско училище в Камено. Самата тя, докато все още бе активна в медийното пространство, се хвалеше, че приготвяла фамозни тиквички, чушки бюрек, спагети, с които гощавала децата, когато ги посещавала. В последно време обаче явно кулинарията не е приоритет на президентшата, която не запълва многото си свободно време с домакинстване, а с личностно развитие и духовни практики, и предпочита да се храни в ресторанти.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 102 гласа.

Свързани новини