Отидете към основна версия

26 323 64

Вижте кой е актьорът, замесен в скандала с Диана Димитрова (СНИМКА)

  • диана димитрова-
  • скандал-
  • насилие-
  • колега-
  • побойник-
  • юлиан вергов

Преди няколко дни актрисата сензационно разкри, че е била бита на снимачната площадка от свой колега

Преди няколко дни българската общественост и актьорска гилдия „пламнаха“ заради Диана Димитрова, която сензационно разкри, че е била бита на снимачната площадка от свой колега. Тя подкрепи признанието си със снимки, на които е насинена и разплакана. След като прокуратурата се намеси, започнаха да валят и предположения кой е въпросният мъж, замесен в скандала.

Според „Уикенд“ името на "известния човек", посинил от бой красивата актриса, е Юлиан Вергов. Други източници, посочени като свидетели пред прокуратурата, твърдят, че именно него е назовала вчера Диана по време на двучасовия разпит.

От запознати със сагата става ясно, че действието се е развило по време на снимките на „Откраднат живот“. По сценарий д-р Огнянова и доц. Банков са въвлечени в интимни отношения, но се оказва, че те преминават и в реалния живот.

Връзката на Диана и Юлиан е мимолетна, но приключва драматично. Според всички 30 свидетеля, побоят, за който актрисата така и не си извадила медицинско, е следствие на грозна реплика срещу 15-годишната дъщеря на Вергов, Алина. Каква е истината предстои да разберем, а към днешна дата на всички замесени е забранено да говорят по темата, докато тече разследването.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 42 гласа.

Свързани новини