Отидете към основна версия

3 298 11

Зейнеб не бърза да се връща на екран след раждането

  • зейнеб маджурова-
  • водеща-
  • репортер-
  • работа-
  • близначки-
  • деца

През лятото Зейнеб стана майка на близначки и засега отлага завръщането си на работа

Репортерката Зейнеб Маджурова не бърза да се връща на работа, след като роди близначките си Василиа и София. Както върви, поне още година и половина тя няма да е на екран. Отглеждането на децата е по-сложно сега, а и по-важно от кариерата, убедена e приятелката на Гала, пише Уикенд.

3a раждането на близначките се разчу в средата на септември, но се говори, че е станало доста по-рано. Майката, вероятно от суеверие, крие рождените дни на двете си малки деца и кака им Мириам. Тя слезе от малкия екран още в края на пролетния тв сезон, когато бременността ѝ все още не личеше пред камерите, а за погачата за първите им 40 дни съобщи доста след събитието. Фенките на Зейнеб признават, че искат отново да я гледат по телевизията, но с три малки деца няма изгледи това тяхно желание да бъде удовлетворено скоро.

Звездата обясни и защо никога не си е правила пластични операции:

“Може би, защото винаги съм вярвала, че отвъд външните ни характеристики има едни вътрешни ценности, които могат да те направят достатъчно красив. А може би, защото съм в чудесни отношения с недостатъците си и не изпитвам необходимост да ги заличавам. И не на последно място, а може би и на първо - никога не съм харесвала сору paste устни, носове, а отскоро - и очи”, написа тя. Думите ѝ вероятно са засегнали доста нейни познати, които не са толкова заклети фенки на естествения вид, но нито една от тях не даде израз на недоволство.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини