Отидете към основна версия

18 497 14

Най-известната българка в OnlyFans свали цените и загатна какво да очакват феновете от нея

  • tattstoner-
  • стефани-
  • only fans

Tattstoner или Стефани, както е истинското ѝ име, имаше и солидна тарифа

Инфлацията оказа ужасяващо влияние върху цените на всичко. Няма сфера, която да не пострада от това, а най-много страдат обикновените хора. Същите тези обикновени хора, които са абонати на най-известната българка в OnlyFans - Tattstoner, пише каналът Vbox7.

Стефани, както е истинското ѝ име, имаше и солидна тарифа. Месечен абонамент при нея струваше над 40 долара. Е, явно и тя е достигнала до нашите заключения, защото абонаментът вече е буквално наполовина. 23 долара вече струва удоволствието да се гледат ексклузивните видеа и снимки на Tattstoner в платформата за възрастни. Разбира се, това пак не е малко пари, но тук е моментът да споменем, че абонатите на Стефи са наистина доста.

Именно на стори в Instagram тя загатна и какви неща могат да очакват абонатите ѝ, ако платят въпросната сума:

Именно с изкараните пари от OnlyFans моделката успя да си позволи две луксозни почивки - една на Малдивите и една в Ямайка. Впрочем за тях тя говори с особени чувства, тъй като са били първите ѝ пътувания със самолет и в чужбина, ако не броим екскурзиите с родители до Гърция. Е, явно пътуванията на Стефани ще зачестят, защото славата ѝ стигна до доста международни артисти и именно проект на такъв я отведе в Белгия съвсем наскоро.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 28 гласа.

Свързани новини