Отидете към основна версия

11 066 12

Какво се случва със здравето на Галена?

  • галена-
  • певица-
  • поп фолк-
  • чалга-
  • здраве

Певицата, която драстична отслабна през последните месеци, страда от влошено здраве

Една от най-големите звезди на поп фолка - Галена стресна сериозно феновете си, след като се наложи изненадващо да отмени две скорошни участие. Причината е в здравето ѝ, което предизвика множество притеснени нейни фенове да реагират.

Миналият четвъртък изпълнителката е имала участие в хитов нощен клуб в столицата, но малко след края на участието си, не се е почувствала никак добре. Близки до звездата споделят, че тя е повръщала дълго време, пише Шоу Блиц.

Заради състоянието си, което явно не е било следствие на моментна преумора, Галена отменя и още две планувани участия - в София и в Силистра, но засега не споделя какви са точно проблемите ѝ.

В последно време Галена доста често има такива проблеми, които най-вероятно се дължат на опасните инжекции за диабетици, които певицата ползва, за да отслабва. За жалост, много нейни колежки и техни фенки, които следват примера им, посегнаха към сериозното лекарство, за което лекарите алармират, че не трябва да се приема от здрави хора. Абсурдната мода стигна до такива размери, че инжекциите вече са кът в аптеките и хората, които се нуждаят от тях, не могат да си ги набавят.

Самата тя не е потвърдила, нито отрекла до момента, че прилага подобни методи, за да изглежда винаги във форма, но съдейки по това, което системно ѝ се случва, сме склонни да се доверим на информациите.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.

Свързани новини