Необходими продукти:
За салатата:
300 г несварен кускус 300-400 г печено/сварено пилешко месо 10 чери доматки 2 червени чушки 1 зелена чушка 1 жълта чушка 2 стръка пресен лукЗа дресинга:
1/3 чаша зехтин екстра върджин Сок от 1/2 лайм 1 супена лъжица ябълков оцет 2 супени лъжици сусамов тахан 1 чаена лъжичка риган Сол и черен пипер на вкусНачин на приготвяне:
Пригответе кускуса според инструкциите на опаковката.
Нарежете зеленчуците и ги сложете в купа, заедно с накъсаното пилешко месо. Когато кускусът е готов, го добавете в купа. Комбинирайте добре съставките за дресинга и овкусете салатата, пише Az-jenata.bg.
Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.