Отидете към основна версия

21 279 27

Гаф на Юксел Кадриев взриви мрежата (ВИДЕО)

  • юксел кадриев-
  • виктория петрова-
  • гаф-
  • смях-
  • хит в мрежата

Новинарят не успя да запази самообладание

Снимка: bTV

Юксел Кадриев от дълги години е част от семейството на bTV.

Той води новините и поднася на зрителите най-актуалната и важна информация относно това, което се случва през деня в страната и света. Дори и на професионалист от неговия ранг обаче понякога му е трудно да запази самообладание.

Именно такава е и случката, която ще ви покажем. Тя набира популярност в социалните мрежи и вече се радва на близо половин милион гледания.

Във вечерната емисия новини Кадриев избухва в смях, преди да анонсира времето. Все пак той успява да предаде щафетата на Стаси Цалова, но дори докато тя представя прогнозата, се чува, че новинарят се кикоти до нея.

След секунди камерата отново се връща към Юки и екранната му половинка, за да закрият емисията. Това те правят през смях и дори при изключени микрофони продължават да се кикотят, пише "Блиц".

Не става ясно какво е толкова смешно, че така да разконцентрира водещите, но няма и значение. Винаги ще помним лицата и глъчния смях.

Вижте сами кадрите:

@stanim1r Внимавайте с дръпките, ей! #😂 #смях с #юкселкадриев и #бтвновините #избранимомнети #тикток2023 #ефект със #закъснение ♬ original sound - Stan

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 36 гласа.

Свързани новини