Отидете към основна версия

7 627 28

Зрителите на "Ергенът" се разбесняха срещу Евгени след изгонването на Мони

  • ергенът-
  • изгонване-
  • мони зенгиннер-
  • елиминации-
  • евгени генчев

Ядосани потребители се хвалят онлайн как пращат хейт съобщения на пианиста

Бесен хейт се лее в социалната мрежа срещу решението на Евгени Генчев да елиминира Мони Зенгинер от надпреварата за сърцето му в "Ергенът". Танцьорката даваше вид на участничка, която не просто има самочувствие, но и увереност, че ще бъде сред финалистките. Изненадващо за мнозина, тя също така демонстрира, че е по-интелигентна от голяма част от останалите участнички.

Уви, тя отпадна сравнително рано, а от реакциите в социалните мрежи си личи, че доста хора са неприятно изненадани от действията на Евгени.

"Той беше прекалено слаб за нея, а тя прекалено силна за него и според мен той е наясно с това и не може да се справи с този тип жена", смята потребителка във Facebook. "Най-лошият избор направи!!! Не очаквах.. Много, много жалко.. Злото победи", "На какво основание Габи ще остане в предаването, а Мони ще си тръгне?! Потресена съм, нямам думи. Макар и Мони да не получи роза и да не остана в предаването, тя спечели сърцата и уважението на цяла България!", гласят малка част от позитивните мнения по адрес на Зенгинер.

"Българите имаме едно мислене, че като видим жена със силикон, хиалурон, вежди, мигли… е кифла, простакеса, злобна и т.н. Но това момиче доказа, че това не се отнася за нея и че човек като Валерия, която е модел, кучеманка, без корекции.. е толкова тъпо и злобно парче, толкова завист лъхаа, че чак е токсична.", пише критично потребителка, която определено не е фен на Валерия.

Зенгинер не е коментирала до този момент напускането си, но споделя и харесва десетките позитивни коментари за нея.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 27 гласа.

Свързани новини