Отидете към основна версия

2 952 12

Звезда от "Странни неща" (Stranger Things) стопира кариерата си заради секс тормоз

  • stranger things-
  • странни неща-
  • грейс ван дийн

Продуцент предложил на Грейс ван Дийн да правят тройка

Снимкa: БГНЕС

Грейс ван Дийн, която доби световна известност с участието си в сериала на Netflix "Странни неща" (Stranger Things), даде стоп на актьорската си кариера след секс тормоз на снимачната площадка. Тя е отказала четири предложения за работа в последните няколко седмици и ще се съсредоточи върху стрийминг изявите си, пише Variety, цитирано от segabg,com.

"Някои хора са смутени, че отхвърлям филмови роли и съм решила да стриймвам повече, но истината е, че в последните няколко проекта, върху които работих, нямах особено добри преживявания с някои от хората, за които трябваше да работя", казва актрисата.

Тя обвинява филмов продуцент в неприлични аванси на снимачната площадка. Ван Дин разказва, че в екипа е била наета сексуална партньорка на продуцента и той ѝ е предложил тройка с нея и момичето. "Е..., това е шефът ми. Не го направих, плаках и бях много объркана."

Актрисата добавя: "Ще си стоя вкъщи, ще играя видеоигри и няма да имам шефове, които ме карат да правя тройка с тях".

Освен от "Странни неща" 26-годишната Ван Дин е позната още от сериалите Greehouse Academy и The Village, а във филма "Чарли каза" изигра убитата съпруга на Роман Полански, Шарън Тейт.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини