Last news in Fakti

11 Март, 2023 09:09 2 910 12

Звезда от "Странни неща" (Stranger Things) стопира кариерата си заради секс тормоз

  • stranger things-
  • странни неща-
  • грейс ван дийн

Продуцент предложил на Грейс ван Дийн да правят тройка

Звезда от "Странни неща" (Stranger Things) стопира кариерата си заради секс тормоз - 1
Снимкa: БГНЕС

Грейс ван Дийн, която доби световна известност с участието си в сериала на Netflix "Странни неща" (Stranger Things), даде стоп на актьорската си кариера след секс тормоз на снимачната площадка. Тя е отказала четири предложения за работа в последните няколко седмици и ще се съсредоточи върху стрийминг изявите си, пише Variety, цитирано от segabg,com.

"Някои хора са смутени, че отхвърлям филмови роли и съм решила да стриймвам повече, но истината е, че в последните няколко проекта, върху които работих, нямах особено добри преживявания с някои от хората, за които трябваше да работя", казва актрисата.

Тя обвинява филмов продуцент в неприлични аванси на снимачната площадка. Ван Дин разказва, че в екипа е била наета сексуална партньорка на продуцента и той ѝ е предложил тройка с нея и момичето. "Е..., това е шефът ми. Не го направих, плаках и бях много объркана."

Актрисата добавя: "Ще си стоя вкъщи, ще играя видеоигри и няма да имам шефове, които ме карат да правя тройка с тях".

Освен от "Странни неща" 26-годишната Ван Дин е позната още от сериалите Greehouse Academy и The Village, а във филма "Чарли каза" изигра убитата съпруга на Роман Полански, Шарън Тейт.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 26-годишната Ван Дин

    6 11 Отговор
    "Ще си стоя вкъщи, ще играя видеоигри и няма да имам шефове, които ме карат да правя тройка с тях"..... и като стане на 50 изведнъж, ще се "сети" и ще хукне да си плаща за млади мъже да го играЙ Флюбена и да наваксва с оргиите и те така... Ово е стандарт 😅
  • 3 бушприт

    5 5 Отговор
    Колкото и да са Странни тези неща,не бих я докоснал тази Грейс ван Дийн.

    Коментиран от #10

  • 4 хм...

    2 2 Отговор
    Прилича ми на някой ...🤔

    Коментиран от #8

  • 5 Нетфлукс

    3 5 Отговор
    Умопомрачителна кариера, по-добре да се беше навила на тройката, а след 20 години да съди продуцента и да изкара още кинти.
  • 6 Отвратително

    4 2 Отговор
    Замаях се! Дано, мой хладен разум, не ме измами външната съблазън! Съдба....Ако и е предложил нещо с него...разбирам, но момичето си има принципи. Адмирации...
  • 7 Студопор

    7 2 Отговор
    И аз искам да си стоя вкъщи и да нямам шефове, ама не съм направил няколко милиона от тъпи филми и нямам тази възможност...
  • 8 Студопор

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "хм...":

    Прилича ти на Еймибет Мак Нълти (Amybeth McNulty) най-вероятно.

    Коментиран от #9

  • 9 ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Студопор":

    Да, сбъркали са им снимките.
  • 10 българин

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "бушприт":

    п@@рас.
  • 11 Иван

    1 0 Отговор
    Преди сигорно си е лягала и за порция картофи но сега вече известна се напъва така или иначе по добре от други че се сещат след 20 -30 години че някой спал с тях ама те не искали
  • 12 от как свят светува

    0 0 Отговор
    Работата на мъжете е да предлагат. А жените решават да приематили отхвърлят предложението.