Отидете към основна версия

23 896 63

Последният сезон на "Сървайвър" вече е тотално обречен на провал

  • nova-
  • btv-
  • сървайвър-
  • риалити-
  • hell's kitchen-
  • конкуренция

NOVA окончателно разби риалитито за оцеляване

След отпадането на Филип Буков от „Сървайвър" риалитито изглежда окончателно обречено на пълен провал. Много зрители коментират, че актьорът е бил единственият участник, заради когото са гледали шоуто, а сега вече няма нищо, което да ги спре да сменят канала.

За сметка на това в понеделник вечерта конкурентното “Hell's Kitchwn” отбеляза рекорден рейтинг, съобщиха от Нова телевизия за “Уикенд”. Събирането на шеф Виктор Ангелов с колегите му Петър Михалчев и Андре Токев на 6 март е регистрирало аудиторен дял от над 45 на сто от зрителите между 18 и 49-годишна възраст, които са основна целева група телевизиите, защото се смятат за най-интересни за рекламодателите. Това означава, че близо половина българи на тази възраст, които са били пред телевизорите в понеделник вечерта, са гледали тримата готвачи.

Останалите са били разпределени между всички останали стотици канали, излъчвани у нас. Рейтингът на “Сървайвър” е потънал почти като "Титаник", дори на официалната страница на риалитито зрителите коментират ставащото в „Кухнята на ада", пише “Уикенд”.

NOVA телевизия обаче не се задоволи с това, а продължи да атакува противника с тежката си артилерия. След тримата шеф готвачи тя включи в битката още две "оръдия" - открития на bTV, която обаче не съумя да ги задържи. Това са Емил Чолаков и Краси Радков - водещите на другото риалити този сезон - семейното „Един за друг".

След като миналата седмица от bTV решиха да преместят „Сървайвър" в събота вместо в неделя, за да не се конкурира с „Като две капки вода" по NOVA, конкурентната телевизия обяви, че мести „Един за друг" на гърба на съботния „Сървайвър". Епизодът, който първоначално беше планиран за петък, минава в програмата за почивния ден. По този начин Краси Радков, Емо Чолаков и всички весели двойки в предаването на NOVA ще се изправят срещу риалитито от Доминикана, което се бори за оцеляване. Явно двете големи частни телевизии ще се надцакват до финала на сезона и засега NOVA печели убедително.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 62 гласа.

Свързани новини